OBS! Vi tar ferie mellom 15.02.2024 og 19.03.2024. Nettbutkken er åpen men ingen ordre vil bli sendt i dette tidsrommet, men så snart vi er tilbake sender vi ordren din avsted! OBS! Vi tar ferie mellom 15.02.2024 og 19.03.2024. Nettbutkken er åpen men ingen ordre vil bli sendt i dette tidsrommet, men så snart vi er tilbake sender vi ordren din avsted!

Skjonn Blogg

Jeg heter Tonje

Jeg heter Tonje

Instagram @skjonn.no

Veldig utenfor komfortsonen nå men jeg tenkte det var på tide å introdusere meg selv. (Liker meg best bak kamera)

Jeg heter Tonje og sammen med min mann Lloyd eier og driver jeg nettbutikken Skjønn Concept Store fra vårt hjem i Bergen. Det er snart ett år siden en drøm jeg hadde båret på i mange år begynte å gå mot virkelighet med plan om å lansere Skjønn Concept Store i slutten av Januar 2021. Alt gikk ikke helt etter planen og åpning ble utsatt til 1 mars og nå har vi vært åpen i en og en halv måned.

Selve konseptet til Skjønn med fokus på bærekraft, kvalitet og tidløshet kom til liv på grunn av mitt eget ønske om en butikk i Norge som solgte varemerkene jeg gang etter gang endte med å handle fra utlandet i søken på etisk produserte plagg i bærekraftige materialer. Jeg fikk inntrykk av at det ikke kun var jeg som holdt på på denne måten og tenkte derfor at kanskje jeg kunne skape denne butikken.

Og her vi👋🏼

Jeg er også mamma til 3 små barn og jobber i tillegg 80% i bank så jeg har en del å ta meg til😅

Jeg er veldig stolt over hva butikken har blitt til så langt og gleder meg til å dele fortsettelsen på dette nye eventyret vi har begitt oss ut på med dere.

AIAYU | Madigan Kashmir | Cognac

Skriv en kommentar